Kurser

För dig som vill förstå och utvecklas på djupet. Våga möta dina inre djupt rotade mönster och få en ljusare och klarare bild av dig själv att ta med i livet. Vi arbetar i en mindre grupp på 5–8 deltagare där du får olika redskap att arbeta med. Du får möta dina arketyper och anta olika utmaningar & övningar som varvas med meditation och avspänning. Här lär du känna dig själv och utvecklas på djupet. Vi träffas 6 gånger.


Meditations kvällar

Träning för Ditt sinne och Din själ att få lite andrum. Tillhör en mindre grupp där Ni får vägledd meditation och du har valt att sätta av denna tiden för bara Dig. Att få möjligheten träna sitt inre och sina tankar att inte ta så stor plats, i en lugn och avstressande miljö. Våga känna inåt och möt den guidningen som kommer till Dig. Under dessa kvällar är det ingen som har några förväntningar eller ställer några som helst krav på Dig, så även Du själv får lov att träna Dig i att släppa på Dina egna.
Välkommen till en spännande värld som utvecklande och som ger ro till vårt inre när det springer på i det yttre. Lägg in dig på mitt nyhetsbrev så blir Du uppdaterad på alla händelser.


Personlig Coaching

Vi gör tillsammans  en djupdykning inåt dig själv för att Du b.la ska få djupare förståelse om dig själv, dina mönster, vad kan vara värt att släppa taget om, som ger en djupare visdom.
Finns där obearbetade händelser som gör att Du aggerar på ett visst sätt i din vardag idag?
Tillsammans vänder vi på dina pusselbitar så att du ska få lärdom att bära med dig, som på sikt skapar en förändring, så du kan nå ett liv i harmoni.
Här skräddarsys upplägget efter dina mål och behov så att du når din utveckling och förändring.
Allt handlar om att - " Jag börjar, det börjar med mig, och jag tar fullt ansvar för det!"

Vi börjar med ett telefon/facetime möte på 45 min, ( 750:- som dras bort från total priset vid bokning) känns allt bra för Dig, går vi vidare och bokar in dina kommande möten. Sänd ett mail till mig, så kontaktar jag dig för mötestiden.
6 möten kommer bokas in personligen eller online, priset är 6 200 kronor en investering i Dig själv för Dig själv och Ditt liv.
Där ingår då en chakrabalansering värde 700:- som läggs in under tiden så att kroppen är i balans med bra energi genom din utvecklande resa.
Varmt välkommen på en utvecklande resa anpassad för Dig!

 

Välkommen!