Kurser

För dig som vill förstå och utvecklas på djupet. Våga möta dina inre djupt rotade mönster och få en ljusare och klarare bild av dig själv att ta med i livet. Vi arbetar i en mindre grupp på 5–8 deltagare där du får olika redskap att arbeta med. Du får möta dina arketyper och anta olika utmaningar & övningar som varvas med meditation och avspänning. Här lär du känna dig själv och utvecklas på djupet. Vi träffas 6 gånger.


Meditations kvällar

Träning för Ditt sinne och Din själ att få lite andrum. Tillhör en mindre grupp där Ni får vägledd meditation och du har valt att sätta av denna tiden för bara Dig. Att få möjligheten träna sitt inre och sina tankar att inte ta så stor plats, i en lugn och avstressande miljö. Våga känna inåt och möt den guidningen som kommer till Dig.  Vi samtalar i gruppen runt meditationen som öppnar upp för för djupare förståelse och ett inre växande. Under dessa kvällar är det ingen som har några förväntningar eller ställer några som helst krav på Dig, så även Du själv får lov att träna Dig i att släppa på Dina egna.
Välkommen till en spännande värld som är utvecklande och som ger ro till vårt inre, när det springer på i det yttre.Helande Rum 

I en stilla omfamnande och trygg miljö kommer Du att tillhöra en sluten grupp för djupa samtal och utbyten.
Här tränar vi närvaro och du kommer att få möta dig själv och andra där ni befinner er just nu. Med en blandad träning av att vara sårbar, aktivt lyssna utan att döma eller avbryta samt möta dina och andras känslor i just denna stund och de olika situationer ni befinner er i, mm.
Allt detta skapar en egen personlig resa med inre utveckling, djupare förståelse till din egen relation till dig själv men även till din omgivning.
Det kommer att bli utmaningar i dina egna möten med dina egna känslomässiga blockeringar, rädslor och andra känslor som du kommer möta längs din väg. 
Jag känner av gruppens behov om hur ni mår och vart ni befinner er i just denna stund.
Detta kombineras med meditation, avspänningsövningar samt vägledning i en stilla och helande miljö.
Ett utmanande men också spännande sätt att utveckla sig själv på ett djupare plan med inre läkning.

"Vi kan INTE läka de vi döljer"

Är du nyfiken på en inre utvecklande resa kan du redan nu sända in din ansökan till höstens grupper.
Skriv lite om dig själv och varför du önskar påbörja denna resan nu. Vi startar upp i augusti igen.
Sänd till info@muskelharmoni.se


Lägg in dig på mitt nyhetsbrev för alla senaste uppdateringar.

 
 

Välkommen!