Behandlingsmetoden heter Herb Pharma Naturterapi och bygger på de flera tusen år gamla kinesiska existentiella tankarna om att förebygga, underhålla och självläka.
Allt handlar om balans - ett fritt flöde i våra energi vägar, akupunkturvägarna. Vid ett ingenslaggat akuounktursystem kan du uppleva värk, eller känslomässig påverkan, trötthet bara för att ta några exempel. Min uppgift är att lösa upp blockeringen så ett fritt flöde uppstår, därmed ett bättre mående.
Är där mycket känslomässig blockering, rekommenderar jag en kroppsterapi behandling upptill för ännu bättre resultat.

Som Herb Pharmaterapuet erbjuder jag b.la:


Högteknologisk Akupunktur utan nålar

Akupunktur med moxaljus.
När man tillämpar akupunktur med moxaljus förenar man gammal kinesisk hälsofilosofi med den senaste forskningen inom biofysik och bioteknik. Behandlingen är inte smärtsam, barn över 8 år samt nål rädda kan därmed få akupunktur. Akupunkturen sker med infrrött ljus som har olika frekvenser beroende på vad klienten har för behov. Ljuset(frekvensen) verkar på samma frekvens som du har i kroppen vilket gör den självläkande förmågan mycket effektiv.
Power Pen
Vid besöken mäts motståndet i Ditt akupunktursystem för att se hur Du mår. Härmed får Du följa Din egen hälsoresa genom att se hur Dina värden förändras till ett bättre hälsotillsånd.

Vi behandlar:
# Fibromyalgi - reumatism
# Tennis - musarm
# Eksem-acne-hudbesvär
# Allergi
# Astma & luftrörsbesvär
# Beroende tobak-alkohol-socker
# Fertilitet
# Alla stressrelaterade tillstånd
# Trötthet/håglöshet
# Mag -tarmbesvär
# Huvudvärk/migrän
# Alla typer av inflammationer

Går även att lokalbehandla som :
# Lårkakor
# Stukning
# Atros
# Svullnad
# Inflammation


Blodanalys

Tillsammans med klienten tittar vi i mikroskop efter följande tillstånd:
# Läckande tarm - dysbiose
# Candida & parasiter
# Lever / gallpåverkan
# Försurning
# Tungmetaller
# Burrceller / stresspåslag
# Röda & vita blodkroppar
# B -12 brist
# Järnbrist
# Fria radikalskador


Örtmedicin

Örter är världens äldsta läkekonst
Vi åtgärdar med örter utifrån vilket behov just Du har. Våra örter finns endast hos en utbildad Herb Pharma Terapeut, då våra örter endast säljs utifrån vad just Du behöver.
Våra örter är tillverkade med GMP standard i Sverige & Norge.


Öron Akupunktur

Grundtaken i modern öron akupunktur är att varje kroppsdel har en motsvarande reflexpunkt i örat som kan användas både för anamnes & behandling. Det är vid obalans/smärta som punkten är aktiv, då sätter vi en nål eller kulplåster på den aktiva punkten som åtgärd för ex. stress eller ryggskott.
Åtgärdar samma tillstånd som under högteknologiska akupunkturen.


Ljusterapi

Vi behöver alla ljus för att överleva. Får vi för lite av detta minskar vårt seratonin, hormonet som vi behöver på dagen för att hålla oss pigga och allerta. Minskar vi på detta kan detta leda till trötthet/håglöshet, depresion, ångerst för att bara nämna några.
Med hjälp av ljusterapin får vi igång flödet på seratoninen, de kan minska stress, värk, ångest samt läka ut olika hudproblem, minska allergi.
Är vi ute en sommar dag och exponerar ljuset lagrar vi in 100 000 hertz i kroppen.
Med ljusterapin här har du laddat kroppen med 30 000 hertz efter 20 min i det vita ljuset.
Ljusterapin ingår när du gör din hälsoresa, men går även att boka separat.


Matintolerans Test

Matintolerans är en överkänslighet och ett förstadie till allergi. Då vi mäter kroppens IgG (immunglobiner-antikroppar) som i sin tur reagerar när du får födoämnen i dig som kroppen är känslig emot.
Symtomen som kommer vid allergier triggas av ditt immunförsvar o dess antikroppar, när det gäller överkänslighet sitter problemet imatspjälkningssystemet. Kroppen har svårt att bryta ner det man är känslig emot. Som kan bero på att det innehåller ämnen som kroppen har svårt att ta hand om eller brist på enzymer.